Maqedoni

MICKOSKI: Askush nuk beson më në gënjeshtrat e Zaevit

Shpërndaje

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski ka realizuar takim me qytetarë dhe anëtarë të komitetit komunal të kësaj partie në Gjorçe.

“Kemi një vit të mbushur me gënjeshtra. Kemi një vit të mbushur me premtime të parealizuara. Nuk guxojmë të lejojmë këtë pasi nga ne varet e se çfarë të ardhme duam të kemi, nëse duam të kemi të ardhme të mbushur me gënjeshtrat e larme të Zoran Zaevit dhe grupit përreth tij, nëse duam të kemi gjyqësi nën çizmen e Zoran Zaevit apo gjyqësi që do të jetë e pavarur…”, ka thënë Mickoski.

Loading...