Ndodh edhe kjo, në Tetovë shiten barna me kamatë në farmaci, paguhen sa qimet e kokës

Shpërndaje

Më date 22.06.2018, në Stacionin policorë Tetovë, 53-vjeçari A.M.nga Tetova ka denoncuar, Vepër Penale ,,Fajde,,e kryer nga ana e 40 vjeçarit N.Ç. nga Tirana, Republika e Shqipërisë. Gjegjësisht I denoncuari N.Ç. gjatë vitit 2001, ka hapur Kompani farmaceurike, prej ku denoncuesi edhe ka blerë barëra për Poliklinikën e tij.

Sipas denoncimit në priudhë prej vitit 2004 deri vitin 2017, A.M disa here ka huazuar shuma të mëdha të parave nga N,Ç. Të cilat ja ka kthyer me 5% kamatë mujore, por nga viti 2012, N.Ç. me kërcënime nga A.M. duke e shantazhuar e ka detyruar të kthej shuma të mëdha parash, në emër të kamatës.

Merren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...