MaqedoniTop Lajme

Nënshkruhet marrëveshja për emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë

Shpërndaje

Nënshkruhet marrëveshja historike prej tre dekadave mes Maqedonisë dhe Greqisë edhe atë në Prespë nga ana e dy ministrave për punë të jashtme Nikos Kocias dhe Nikolla Dimitrov.

Loading...