Maqedoni

Nimic: Kjo marrëveshje i jep fund misionit të tij disa vjeçar

Shpërndaje

Fjalimin final e pati edhe ndërmjetësi i OKB-së, Metju Nimic, i cili theksoi se kjo marrëveshje i jep fund misionit të tij disa vjeçar dhe se kjo është dhurata më e mirë në jetën e tij. Ai faleminderoi të dyja palët për angazhimin e tyre dhe kurorëzimin e kësaj marrëveshje historike. Në fund pasoi edhe një foto e përbashkët të protagonistëve të marrëveshjes.

Loading...