Nuk kanë të ndalur ‘shqiponjat’ në Rusi, futbollisti arab feston me shqiponjë (Video)

Shpërndaje

Në përballljen e sotme mes Egjipit dhe Arabisë Sauditë futbollisti i kësaj të fundit ka festuar me shqiponjë pasi që ka shënuar gol ndaj Egjiptit.

Salem Al Daësari pasi shënoi golin e dytë në minutën e fundit festoi duke e bërë shqiponjën njëjtë si Xhaka e Shaqiri.

Por futbollistëve shqiptar të Zvicrës festimi në këtë mënyrë i kushtoi me nga 10 mijë euro pas vendimit që shpalli FIFA.

https://www.youtube.com/watch?v=pLq_Xp1n6cI&feature=youtu.be

Loading...