Nuk kanë të ndalur skandalet e Aziz Pollozhanit në UNT

Shpërndaje

Valon Bela kohëve të fundit kritikon ashpër krerët e Universitetit “Nene Tereza” në Shkup për skandalet e njëpasnjëshme, njofton fjala.mk

Së fundmi Bela ka shkruar një postim në facebook për skandalin e rradhës;

Ja postimi i tijë i plotë:

Skandalet e Aziz Pollozhanit në UNT

Drejtuar Ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi,

Si ka mundësi që një person të diplomon në fakultetin elektroteknik, të magjistron në fakultetin filozofik, të doktoron në fakultetin e shkencave politike dhe të merr të drejtën jo vetëm të ligjërojë por edhe të emërohet Dekan i Shkencave Sociale.

Sikur kjo të mos i mjafton Aziz Pollozhanit, ky person emërohet edhe ProRektor i Financave.

Vazhdon miqësia e ish PPD-istëve të sofistikuar në BDI për t’a shkatërru arsimin shqip në Maqedoni.

Loading...