PLD e godet ashpër Menduh Thaçin

Shpërndaje

Partia Liberale Demokratik, e cila është pjesë e koalicionit të udhëhequr nga LSDM-ja nuk ka votuar për Bardhyl Dautin si ministër pa resor për tërheqjen e investimeve të huaja.

Nga kjo parti thonë se qëndrimi i partisë është kundër hyrjes së Menduh Thacit dhe Amdi Bajramit në qeveri.

“PDSH dhe Amdi Bajrami janë një virusë të cilin po e përhapim një organizimin e shëndosh qeveritar. Për këtë arsye nuk votuam për hyrjen e PDSH-së në qeveri.

Loading...