Porositi një prostitutë, u shtang kur e pa gruan në dhomën e hotelit

Shpërndaje

Një shtetas nga Illinois i Shteteve të Bashkuara porositi një prostitutë përmes rrjeteve sociale, por u shokua kur pa gruan e tij që i erdhi në dhomën e hotelit.

Sipas “Telegraph Sun”, ai po lundronte në faqet pornografike kur pa një grua që i tërhoqi vëmendjen dhe vendosi ta “porosisë”.

Gruas së tij i tha se po shkonte të pinte me kolegët e punës, kur në realitet po udhëtonte për në motelin që gjendej në rrethinën e qytetit. Kur shkon atje, burri shokohet kur kupton se gruaja e tij punonte si prostitutë. Ai kishte me të 19 vjet martesë.

Loading...