Portugali, sërf në dallgët 24 metra të lartë (Video)

Shpërndaje

Rrëshqitja nëpër dallgët gjigante të oqeaneve është pasion dhe dëshirë e miliona njerëzve rrethe qark botës megjithatë seri më sot askush nuk ka arritur të sërfoj në një dallgë më të madhe se Rodrigo Koksa. Braziliani 38 vjeçar arriti me sukses të qendroj mbi dallgën prej 24. 38 metra të lartë në bregdetin portugez. Koksa madje zyrtarisht hyri edhe në Librin e rekordeve botërore Guinnes duke i tejkaluar të gjitha rekordet paraprake. Gjatë fjalimit të tij para publikut Rodrigo Koksa u bëri thirrje të gjithëve t’i ndjekin ëndrrat e tyre dhe të mos lodhen asnjëherë.

Loading...