Maqedoni

Ratifikimi i marrëveshjes për emrin, Ali Ahmeti arrinë në Kuvend (Video)

Shpërndaje

Fillon seanca për ratifikimin e marrëveshjes. Opozita maqedonase dhe deputeti i shumicës Ferid Muhiq nuk janë në sallë.

Në Kuvend për të votuar Ratifikimin e Marrëveshjes për çështjen e emrit  erdhi edhe kreu i BDI-së, Ali Ahmeti.

Ndërkohë forca të shtuara policore përsëri rreshtohen prapa Kuvendit për të mbajtur rendin dhe qetësinë, edhe pse nuk ka njoftim zyrtarë për protesta. Megjithatë, nëpër rrjete sociale paralajmërojnë se seanca e sotme parlamentare për Ratifikimin e marrëveshjes për çështjen e emrit, do të përcjellët me protesta para Kuvendit.

Loading...