ArgëtimTop Lajme

Rekordi botëror i Guinnessit: 32 njerëz vendosën të marrin flakë (Video)

Shpërndaje

Një rekord i pazakontë u vendos në Afrikën e Jugut. Tridhjetë e dy veta u vunë në flakë.

Përpjekja u organizua nga Kevin Bitters, Grant Powell dhe Vernon Willemse, nga Paradigm Shift Special Effects.

Rekordet botërore të Guinnessit janë një udhëzues vjetor që zbulon informacione për arritjet e njerëzve dhe kafshëve dhe fenomeneve unike natyrore, si dhe arritjet e shquara të biznesit tregtar, medias dhe kulturës.

Loading...