Sela a i frikësohet hyrjes së PDSH-së në Qeveri, ja çfarë thotë (VIDEO)

Shpërndaje

Lideri i ASH-së nuk i frikësohet hyrjes në qeveri të PDSH-së dhe i hedh kategorikisht poshtë informacionet se anëtarë dhe simpatizantë të ASH-së mund të aderojnë në PDSH, duke theksuar se ASH-ja ka një strukturë të etabluar dhe të sinqertë dhe nuk do të bie pre e këtyre veprimeve.

Lidhur me kërkesën e opinionit shqiptar për një duel televiziv me kreun e BDI-së Ali Ahmetin, Sela shprehet se është i gatshëm kurdoherë të ballafaqohet me të, siç shprehet “ në cilin TV, me cilin gazetar, e ku të dojë Ali Ahmeti, unë jam i gatshëm”. Sela shprehet optimist se Maqedonia do të inkuadrohet në strukturat euroatlantike, por thotë se, jo sepse këtë e do Maqedonia, por për shkak se këtë e duan BE-ja dhe SHBA-ja.

Loading...