Shikoni reagimin e kësaj femre pasi sheh supermakinën e djalit (Video)

Shpërndaje

Roni është një djalë i cili ka hapur një llogari në instagram dhe dëshiron të ekspozojë të gjitha vajzat të cilat shkojnë pas parasë.

Në videon më poshtë ai ka filmuar një vajzë, e cila e refuzon pasi e sheh atë me një skooter. Ajo i thotë se duhet të shkojë tek i fejuari i saj, por ndryshon mendje menjëherë pasi sheh që djali nuk ishte aspak me një skooter por me një super Ferrari.

Mos e humbisni videon më poshtë.

Loading...