Maqedoni

Shkup, vetura të dëmtuara nga erërat e forta dhe shiu (FOTO)

Shpërndaje

Një makinë ka mbetur e dëmtuar si pasoj e shiut dhe erërave të forta që përfshinë qytetin e Shkupit qaste më parë.

Fotografia është rrugës për Autokomandë, para shkollës fillore Kongresi i Manastirit.

Pritet të shihet edhe për dëme tjera që janë shkaktuar si pasojë e motit të ligë që kapluan Shkupin.

Loading...