Maqedoni

Sot vendimi për fajtorët e 27 prillit

Shpërndaje

Gykata penale sot duhet të kumtojë nëse ndaj pesë deputetëve dhe ish ministrit të brendshëm Mitko Çavkov do gjykohet për aktin terrorist “rrezikim të rendit ksushtetutar dhe sigurisë” për ngjarjet e 27 prillit.

Kryetari i gjykatës penale Ivan Xolev dje kofirmoi se vendimi është sjell, por nuk do të publikoet derisa nuk dërgohet deri tek palët, transmeton Medial.mk.

Këshilli prej tre anëtarësh ka diskutuar me dyer të mbyllura tre muaj pasi ishte dorëzuar aktakuza.

Loading...