Të ndihmojmë ushtarakun e UÇK-së, Halim Tolaj

Shpërndaje

Ushtaraku i UÇK-së Halim Tolaj ka nevojë për ndihmën tonë. Në momentet më të vështira të popullit shqiptarë gjatë luftës ai ka qenë pjesë e ushtrisë që ka mbrojtur tokat shqiptare dhe civilët nga agresori sërbo-sllav kurse sot atij i nevojiten 30 mijë euro për ndërhyrje kirurgjikale jashtë vendit.

Të ndëruar miq, shokë, dashamirë!

Pas një viti në sfidë nga mos-ushqyerja nga goja për shkak të gjendjes shëndetsore, tani Halimi sipas mjekëve është i gatshem per operimin e bashkimit të ezofragut! Pas një qendrimi te gjatë me muaj ne spital dhe shpenzimeve te shumta Halimit i duhet nje perkrahje financiare që të operohet dhe normalizohet gjendja tij! Operimi i Halimit eshte nje nder operimet më të vështira andaj obligativisht kerkohen kirurg nga vende te huaja në të cilen kosto e kerkuara nga ekipa mjeksore është 30.000 euro! Andaj kërkoj nga miqtë, bashkëluftëtaret e Halimit. Njerzit e vullnetit të mirë ta ndihmojë njeriun qe i ndihmoj popullin në kohë të vështira (luftë).

Numri kontaktus Ardit Halim Tolaj +38649447807

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffatoni.lokaj%2Fposts%2F2005438172808684&width=500″ width=”500″ height=”616″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Loading...