Kronikë e zezë

Tetovë, 3 persona rrahin 23 vjeçarin bashkë me babain e tij

Shpërndaje

Më 25.06.2018 nga ana e SPB Tetovë, tre personave të arstuar edhe atë V.O. (20), A.B. (20) dhe I.V. (18) të gjith nga Tetova, lidhur me rastin e paraqitur nga ana e S.P. (56) se më 22.06.2018 në ora 02.10 minuta, sulmuesit pasi që kan qenë të ulur në një nga tavolinat e një lokali, në hyrjen e pallatit ku jetojnë e kanë sulmuar fizikisht, djalin e tij (23), ku pas tentimit që ti dal në mbrojtje, edhe atë e kanë sulmuar dhuke I shkaktuar edhje lëndime trupore.

Rasti është zbardhur komplet dhe ndaj tre personave në Prokurorinë themelore publike Tetovë janë dorzuar padi adekuate, për procedure të mëtutjeshme.

Loading...