Argëtim

Vajza po realizonte një video-selfie një burrë i moshuar shkon nga pas dhe e puth (VIDEO)

Shpërndaje

Të realizosh fotografi apo video ‘selfie’ në vitet e fundit është e pashmangshme.
Thjeshtë secili person realizon një të tillë, por edhe më shumë.
Sidomos kur udhëton diku apo sheh ndonjë gjë të bukur, transmeton Indeksonline.

Kësisoj një vajzë vendosi të realizojë një video-selfie të bukur deri në momentin kur gjithçka shkojë keq.

Një njeri i moshuar vendosi që ta puthte atë përderisa ajo po xhironte dhe me këtë gjest video dështoj

Loading...