Kronikë e zezë

Vetëhelmohet 70 vjeçarja në Tetovë, jetonte vetëm në banesë

Shpërndaje

Më datë 09.06.2018 në ora 16 e 20 minuta, nga Spitali klinik I Tetovës, kanë paraqitur se është sjellur person i helmuar me preparat higjienik –Acid klorhidrik, dhe se e njëjta është dërguar në Klinikën për toksikologji në Shkup, ndërsa bëhet fjalë për personin M.A. 70 vjeçen nga Tetova, e cila ka jetuar vetë në atë banesë dhe çelësat e banesës I ka pasur me vete.

Më datë 12.06.2018, me autorizim të Prokurorit publik, nga Prokuroria themelore publike Tetovë, pa si që janë siguruar çelësat e banesës, hetimet në vendin e ngjarjes I ka kryer ekipi hetues nga Sektori për punë të brendshme Tetovë.

Pas kryerjes së hetimeve punohet në zbulimin e shkakut rrethanave, dhe çdo detal lidhur me rastin.

Loading...