ZAEV: Zgjedhje të parakohshme mundet edhe me referendumin dhe presidencialet

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev ne pres konferencën e sotshme tha se dëshiron që kjo qeveri të vazhdoj deri në fund të mandatit, por shtoi se nëse do të ndodhte që të ketë zgjedhje të parakohshme do të kishte pranuar që ata të ishin paralel me referendumin si dhe me zgjedhjet parlamentare.

“Mundet të jenë me referendumin, por mundet edhe me zgjedhjet presidenciale, por mundet edhe të jetë zgjedhje të rregullta. Un e thash qëndrimin tim, dhe nuk kam konsultuar partnerët e koalicionit që duhet të vazhdojmë deri në fund të mandatit. Kjo do të ishte mirë edhe për ekonomin si dhe qytetarët”, deklaroi Zoran Zaev.

Zaev po ashtu tha se zgjedhjet e parakohshme mundet të shkaktojnë probleme për qytetarët dhe ekonomin e vendit.

Loading...