Bozhinovski ka një porosi për politikanët në Maqedoni: bëhuni gati kjo ju pret!

Shpërndaje

Gazetari kontrovers, Zoran Bozhinovski në një postim në facebook paralajmëron se me suksesin e projektit NATO dhe BE, Maqedonia do të pastrohet nga klasa e korruptuar e politikanëve dhe gjykatësve, transmeton gazeta lajm.

Ai thekson se pjesa më e madhe e atyre që janë të infiltruar në format më të rënda të krimit janë nga BDI.
“Agjenda politike e NATO-s është shumë më e rreptë se ajo e BE-së, NATO kërkon urgjent ballafaqim me palët e inkriminuara”, shkruan Bozhinovski.

Ai mendimin e tij e bazon në ngjarjet e fundit në Shqipëri.
“Nëse nuk besoni, shikoni se cka po ndodhë në Shqipëri, pas anëtarësimit në NATO”, përfundon mendimin Bozhinovski.

Loading...