I bërë tapë, shikoni Presidentin e Komisionit Evropian të dehur në Samitin e NATO’s (Video)

Shpërndaje

Në Bruksel po mbahet Samiti i radhës i NATO’s, i cili nuk ishte edhe pa tensione, kryesisht falë Trump.
Një filmim gjatë takimit të liderëve të vendeve anëtare të NATO’s, shihet edhe Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker.

Ajo që është interesante, është se Juncker mezi qëndron në këmbë, si duket ishte i dehur.

Atë është dashur ta ndihmojnë të ngjitet shkallëve, e më pas edhe ta mbajnë për krahësh, kjo pasi ai mezi arrin të qëndrojë.

Më pas shihet kryeministri i Maqedonisë, Zaev, teksa e mban për krahësh, bashkë me një tjetër, dhe e ndihmon që të zbres shkallëve.

Loading...