Jennifer Lopez: Meshkujt janë të padobishëm deri në moshën 33 vjeç, ja pse…!

Shpërndaje

Këngëtarja super seksi është e bindur që mënshkujt janë të paadobishëm deri në moshën 33 vjeçe.

Duke pasur parasysh të gjithë meshkujtë që ka pasur lidhje dhe ka qenë e martuar, këngëtarja mendon që i di disa kritere për zgjedhjen e mashkullit perfekt.

Kështu që pranoi të merrte pjesë në serinë e Sesionit të Sëipe që krijoi Tinder, dhe ndihmoi një vajzë me emrin Brooke për të gjetur një burrë.

Përveç që u këshillua që të gjejë një djalë i cili ka shkruajtur në biografinë e tij se ai nuk mund të jetë me një grua që mban një “ketchup” në frigorifer, Jennifer gjihtashtu ka mendon se nuk ia vlen të flasë me djemtë nën moshën 33 vjeç.

Mjekja nga Neë York, Jane Greer, e cila shkroi librin “Çfarë me mua? Le t’ua shkatërroj lidhjen egoizmi” bie dakord disi me Jenniferin.

“Burrat kanë bërë karrierën e tyre deri në moshën 30-vjeçare dhe kanë stabilitet financiar, prandaj ata janë më të sigurt në jetën pas 30. Kjo është arsyeja pse ata kanë pjekurinë që vjen me arritjet, përvojën dhe suksesin”, thotë ajo.

Loading...