Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj me rrogë 2950 euro dhe djaloshi këmbëzbathur në Lipjan!

Shpërndaje

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj njihet si lider që është natyral në paraqitjet e tij në publik. Ai kudo që shkon ndalet dhe flet me të gjithë, madje edhe më fëmijë.

Njëjtë ka ndodh edhe sot në Lipjan kur ishte për vizitë.

Mirëpo, në fotografinë e publikuar, Haradinaj shihet derisa flet me një fëmijë, që sipas fotografisë duket i varfër.

Ai shihet me rroba të papastra dhe këmbëzbathur.

Po ashtu afër aty është edhe një shitës ambulant i perimeve…

Së fundi, kryeministri i Kosovës e ka rritur pagën e tij nga 1500 në rreth 3000 euro.

Loading...