LIVE: Ceremonia e inaugurimit të Presidnetit Erdoğan

Shpërndaje

Ceremonia e inaugurimit të Presidnetit Recep Tayyip Erdoğan transmetohet drejtpërdrejtë.

Recep Tayyip Erdoğan jep betimin në Parlamentin e Turqisë, bëhet presidenti i parë në sistemin e ri të qeverisjes.

Me betimin e presidentit Erdoğan, pëfundoi sistemi parlamentar dhe zyrtarisht filloi sistemi presidencial.

Loading...