MSH e Maqedonisë ndërpret tenderin prej 35 milion euro

Shpërndaje

Për shkak të ekzistimit të disa parregullsive të caktuara në dokumentacion të cilin e tregoi vlerësimi fillestar, vendosëm procedura e tenderit për furnizimin e testeve dhe reagensëve për analiza biokimike, imunologjike, hematologjike dhe të gazit ta ndërpresim.

Këtë sot në konferencë shtypi e theksoi ministri i Shëndetësisë, Venko Felipçe i cili tha se në tender është paraqitur vetëm një kompani dhe se në këtë periudhë në mënyrë intensive kanë punuar në vlerësimin e ofertës.

“Periudhën e ardhshme do të vazhdojmë me zbatimin e planit për centralizim, ndërsa me atë edhe sigurimin e kursimeve të mëdha në këtë pjesë të furnizimeve”, tha Filipçe dhe u bëri thirrje kompanive të cilat punojnë në këtë sferë t’i zvogëlojnë çmimet e reagensëve, pasi, siç tha, kanë pasur biseda për arsye se vlerat tregtare janë shumë më të vogla nga ajo që tani për momentin është duke u shfrytëzuar. 

Loading...