Një Eminem i ri në skenë? 13-vjeçari mahnitë në ‘America’s Got Talent’

Shpërndaje

Një reper 13-vjeçar habiti audiencën e ‘America’s Got Talent’, me performancën mbresëlënëse në episodin e së martës.

Maddoc Johnson, i cili përdorë në skenë emrin Patches, performoi një këngë rep origjinale herën e parë kur doli para jurisë.

Ai u kthye të martën me një tjetër krijim, këtë herë duke lartësuar shpejt famën e tij në lulëzim dhe se si jeta e tij ka ndryshuar që nga faza e parë e provave.

Loading...