Prekëse, gruaja i kalon pas dhe e pyet: Bir, a mund të fotografohem me ty, po i ngjan tim biri

Shpërndaje

Kaloi pas shpine më kapi tek çanta dhe më pyeti:”Bir, a mundet të fotografohem me ty, je i njëjti si biri im”

Dhimbja e një Nëne nga srebrenica përshkruhet në këtë ngjarje.

Teksa ishte duke e ngasur një biçiklet një djal i ri stopoi për të pushuar. Por pa pritur kaloi pas shpinës së tij një grua e moshuar e kapi tek çanta dhe e pyeti: “Bir, a mundet të fotografohem me ty, je i njëjti si biri im, kaq vite kishte edhe ai kur e morrën në mal më 11 korrik 1995 dhe ende nuk është kthyer”.

Kjo është vetëm një nga dhimbjet e nënave muslimane. Srebrenica, turpi njerëzorë i shekullit!

Loading...