BotaTop Lajme

Recep Tayyip Erdoğan jep betimin në Parlamentin e Turqisë

Shpërndaje

Recep Tayyip Erdoğan jep betimin në Parlamentin e Turqisë, bëhet presidenti i parë në sistemin e ri të qeverisjes.

Me betimin e presidentit Erdoğan, pëfundoi sistemi parlamentar dhe zyrtarisht filloi sistemi presidencial.

Presidenti Erdoğan pas ceremonisë së betimit tha se: “Çdo gjë ishte mirë para popullit. Shpresoj që edhe në të ardhmen do të jetë mirë”.

Loading...