Tetovari kërcënon dhe sulmon tre turq në “Arabati Baba Teqe”

Shpërndaje

Dje rreth orës 09 e 45 minuta, shtetasit e Republikës së Turqisë, E.K. 60 vjeç, O.K. 34 vjeç dhe O.A. 44 vjeç, kanë denoncuar se gjatë një vizite të tyre në kompleksin ,,Arabati Baba Teqe,, në Tetovë, përpara derës hyrëse kanë qenë të sulmuar fizikisht nga 38 vjeçari S.Xh. Nga Tetova.

I denoncuari është sjellur në mënyrë të pahijëshme dhe pushtrsuese ndaj tyre, ku i ka fyer dhe në një moment, e ka sulmuar fizikisht vozitësin e autobusiti, cili ka aritur në ndërmjetësoj , dhe i ka thyer celularin të cilin e ka pasur në dorë.

Menjëher personi S.Xh. Është arestuar në Stacionin policorë në Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit, ku edhe do të ballafaqohet me padi adekuate.

Loading...