Uouuu! Vildane Zeneli i ‘tërbon’ të gjithë me këtë foto

Shpërndaje

Vildane Zeneli jo rrallë herë di të provokoj me imazhet e publikuara në rrjetet sociale.

Së fundi, ajo ka publikuar një imazh në llogarinë e saj në “Instagram” ku shihet e veshur në bikini dhe duket shumë provokuese dhe seksi.

@valhasani 🧡⚡️

A post shared by Vildãné (@vildanezeneli) on

@valhasani 🖤#miami #miamibeach

A post shared by Vildãné (@vildanezeneli) on

@valhasani 💙#miami #miamibeach

A post shared by Vildãné (@vildanezeneli) on

@valhasani #miami 🧡

A post shared by Vildãné (@vildanezeneli) on

@valhasani

A post shared by Vildãné (@vildanezeneli) on

I had so much fun at this shoot!!! Thank you @valhasani your the bomb!!!

A post shared by Vildãné (@vildanezeneli) on

#devindelsanto

A post shared by Vildãné (@vildanezeneli) on

#devindelsanto

A post shared by Vildãné (@vildanezeneli) on

Loading...