Video e rrallë e zogut duke ushqyer të vegjëlit (VIDEO)

Shpërndaje

Besnik Jakupi, fotograf i faunës dhe florës (Wildlife) në të gjitha trojet shqipetare, ka realizuar një video mjaft interesante dhe të rrallë, te pa parë ndonjëherë në trojet shqipetare.

Kamenicasi ka arritur që me objektivin e tij të realizojë një video ku shihet zogu Pupëza (Upupa) duke ushqyer të vegjlit e saj ne malësinë e komunes se Kamenices. Ai per kete moment kishte pritur plot 5 muaj qe nga migrimi i Pupëzes ne vendin tonë.

Loading...