Arben Taravari: Na duhet një decentralizim i mirfilltë

Shpërndaje

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari në “Click Plus” në Tv21 përballë ministrit të pushtetit Lokal Suhejl Fazliu dhe kryetarit të Zhelinës Blerim Sejdiu deklaroi që ka trashëguar mbi 10.5 milion euro borxhe dhe pjesërisht një pjesë të vogël ka arritur ta shlyej në vitin e parë të menaxhimit me komunen, përcjell Infomagazin.net

Përveç kësaj replikoi edhe ministrin Fazliu duke i thënë se parat që i jep Qeveria për komunat nuk duhet konsideruar si ndihmë sepse ata janë para të qytetarve dhe në të ardhmen duhet seriozisht të mendohet për decentralizimin e mirëfilltë që komunat të jenë më funksionale.

Loading...