Elvis Naci tregon rezervat e bamirësisë që i ka mbledhur fondacioni i tij (Foto)

Shpërndaje

Hoxha dhe humanisti nga Tirana, Elvis Naci ka treguar një fotografi në rrjetet sociale, ku shihen rezerva të ndihmave humanitare që ka grumbulluar fondacioni i tij.

Fondacioni “Firdeus”, i cili mirëpret donatorë edhe përmes Gofundme, ka bërë thirrje për kontribute, për të ndihmuar familjet shqitare në nevojë.

Elvis Naci, i cili drejton fondacionin e suksesshëm mjaft shpesh ju gjendet pranë famuiljeve në nevojë, jo vetëm për strehim dhe ushqim, por edhe për shërim të të sëmurëve.

Loading...