Komandant Malisheva: Mbrëmë për pak do bëhej gjaku deri në fyt në burgun e Idrizovës

Shpërndaje

Mbrëmë reth ores 22: 20 forca te veqanta te njesive te panjohura pa emblem, kan hyre ne paviljonin ku jemi te vendosur ne duke provokuar nji konflikt ne baza etnike , ne jemi te vetedijshem dhe te permbajtur por ata me gjith forcat qe kishin tentuan me na e heq flamurin kombtar se kinse kan urdher , flamuri nuk u hoq sepse ne rezistuam deri ne ate pike sa duheshte te derdhej gjaku deri ne fyt.

Duhet ta dijn te gjithe se ktu siguri nuk ka duhet ta dijn te gjithe se ktu akoma ska liri te shprehjes dhe nuk lejohet flamuri te perdoret apo te vendoset ne dhoma tona ju bejm me dijn se nese edhe njihere provokojn ne baza etnike apo fetare ne nuk marim pergjegjsi per pasojat.

Gati 4 vite jemi ne burg nuk kemi bere probleme edhe nuk e duam nji gje te till por nga sote ne nuk do durojm torturen psiqike ktyre ju pengon atedhedashuria ate nuk do munden te naj marin ishim , jemi dhe do te jemi UÇK me zener ju luse te shperndani dhe mediat elektronike ta plasojn kete deklarat nga ne.

Komandant Malisheva

Loading...