Shkon me vonesë në panair, presidenti i Finlandës ulet në shkallë

Shpërndaje

Sauli Niinistö, presidenti i Finlandes i ulur në shkallë, në panairin e librit ne Finlandë… Presidenti është vonuar, vendet janë zenë dhe ai është ulur në shkallë, nuk ka pranuar që dikush nga qytetaret t’ja lirojë vendin.

Loading...