​Policia e Shqipërisë prezanton flotën e re të makinave (Video)

Shpërndaje

Gjatë një aktiviteti ku ishte i pranishëm kryeministri Edi Rama dhe kreu i dikasterit të rendit, Sandër Lleshaj, u prezantua flota e re e makinave të Policisë së Shqipërisë.

Duke folur për sfidat e Policisë së Shtetit, Lleshaj pranoi se krahas investimeve në pajime, janë shumë të rëndësishme edhe trajnimi, edukimi dhe arsimimi i oficerëve të policisë. 

Loading...