​Shoqata Çamëria “Marsh për Bashkim” në Prishtinë

Shpërndaje

Shoqata Çamëria në Kosovë më 10 nëntor në Prishtinë, do të organizojë “Marsh për Bashkim” të Preshevës, Medvegjës e Bujanovcit me Republikën e Kosovës.

Marshi do të nisë nga Biblioteka Kombëtare në orën 11:00 dhe do të vazhdojë deri te sheshi ‘Skënderbeu’.Qytetarët me këtë rast ftohen të jenë pjesë e marshit paqësor, ndërkohë që Shoqata Çamëria sqaron se nuk ka të bëjë me parti politike, por për të mirën e të gjithë qytetarëve të Kosovës.

Loading...