Amendamentet e qeverisë – si intrigë antishqiptare e përbashkët maqedono-greke

Shpërndaje

AMENDAMENTET E QEVERISË(si intrigë antishqiptare e përbashkët maqedono-greke)
JANË AGRESION KOLONIAL I PASKRUPTULLT NDAJ IDENTITETIT SHQIPTAR, NDAJ EDHE DUHET KONTESTUAR ME TËRHEQJEN E MENJËHERSHME TË PARTIVE “OPOZITARE” SHQIPTARE NGA PARLAMENTI PËR TË NISUR PROCESIN E KONTESTIMIT TË LEGALITETIT DHE LEGJITIMITETIT TË BRENDSHËM DEMOKRATIK TË SHTETIT NJË Etnik TË Ngritur MBI Realitetet HISTORIKISHT Multietnike.

Nga Publicisti Nijazi Muhamedi

Loading...