ANALIZË/ Ziadin Sela tre herë më i fortë se Ali Ahmeti!

Shpërndaje

Ne dy emisione të ndryshme të Clik Plus në TV 21, ishin të ftuar liderët e BDI-së Ali Ahmeti dhe ai iAleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, të cilët diskutuan për situatën politike në vend.

Të dy këto emisioni zgjuan interesim të jashtëzakonshëm tek shikuesit, të cilët përpos që në TV, e ndoqën e drejtpërdrejt, online.

Ajo që ra në sy të ekspertëve që merren me matje të shikueshmërisë ishte fakti që shikueshmëria në të cilën ishte i ftuar Ali Ahmeti ishte tre herë më e vogël se emisionit ku ishte i ftuar Ziadin Sela.

Në emisionin e parë Ali Ahmetin e ndiqnin online më pak se 500 shikues, dhe në total 34700 kundrejt 1500 , respektivisht 62305 në favor të Ziadin Selës. Poashtu edhe numri i aktiviteteve (pëlqime,komente, dhe share) në rrjetin social fejsbukut ishte dukshëm dy deri në tre herën në favor të Ziadin Selës, përcjell fol.

Prandaj këto tregues zgjuan inteteresim
edhe për të bërë krahasim me paraqitjet e dy Liderëve të BDI Ali Ahmetit dhe ASh-së Ziadin sela të cilët shte në po të njejtin medium ne dhe me të njejtin gazetar.

Ky krahasim padyshim që ve në shprehje interesimin e publikut ndaj liderëve tani me që jane dy keyesorët ne Maqedoni edhe ate Ali Ahmeti dhe Ziadin Sela.

Në bazë të treguesve se numrave online shifet se Ziadin Sela ka një shikueshmëri me te madhe se te Ali Ahmetit e cila sipas gjitha gjasave eshte për arsye se me paraqitjen e tij paraqet risi në politkë, dhe me pritshmëri me te madhe për ndryshim të realitetit politik sidomos ndaj shqiptarëve.

Loading...