Arbana Xharra tregon dokumente kundër Shefqet Krasniqit! (Dokument)

Shpërndaje

Arbana Xharra:

Ne vitin 2013 pata publikuar keto dy dokumente te cilat deshmojne kapjen e sisitemit te drejtesise ne Kosove dhe lidhjet e shtetit me Islamista radikal.

Shefqet Krasniqi ishte kapur nga policia e Kosoves duke fshehur arme(doc 1) ne pyll ne vitin 2009 me dy persona te tjere.

Kur ka shkuar rasti ne Gjykate(doc2), emri i Shefqet Krasniqit hiqet dhe ngritet aktakuze vetem ndaj dy personave te tjere.

Loading...