BALLISTËT: Deri sa të jemi gjallë… vetëm ne do të sundojmë!!! (LIVE)

Shpërndaje

Tifozët e klubit Shkendija-Tetovë, Ballistët janë duke protestuar ndaj revoltës, sharjet dhe ofendimet që bënë tifozët ‘Vojvodët’-Teteks, transmeton albazone.info.

Dje tifozët nëpërmjet rrjetit social facebook bënë thirje për protesta masive në rruatjen e dinjitetit shqiptar.

Ndryshe dje nga ofendimet që bënë tifozët ‘Vojvodët’-Tetek, reagim pati vetëm Alenaca për Shqiptarët, kurse partitë tjera nuk dolën me asnjë reagim ndaj ofendimeve.

Postimi i plotë i tifozëve të klubit Shkendija-Tetovë (BALLISTËT)

DERI SA TË JEMI GJALLË…
VETËM NE DO TË SUNDOJMË!!!

TU TREGOJMË FUQISHËM, SE NE MOTI HERËT JU KEMI DËRGUAR NË DEPONINË E MBETURINAVE TË EGRA SLLAVE!!!
NESËR,e (DIELL) I MADH DHE I VOGËL TUBOHEMI TE “MONOPOLI” NË ORA 12:00’ DHE SË BASHKU MARSHOJMË DREJT STADIUMIT!!!
TË GJITHË PËR NJI NË KËMBË, ÇDO SHQIPTARË, TETOVARË DHE BALLISTË, TI APELOJMË SE KËTU SKA VEND PËR TË TJERË!!!
FLAMURAT KOMBËTARË, NGJYRAT KUQEZI DHE KËNGËT SHQIPE, NË TETOVËN TONË DO TË DËGJOHEN DHE SHIHEN SOT E 1000 VITE!!!

Për momentin tifozët e Shkendijes BALLISTËt janë duke marshuar nëpër disa rrugë në Tetovë.

Ndiqni videon drejtpërdrejtë nga marshimi i BALLISTËVE

Loading...