BALLISTËT: Deri sa të jemi gjallë… vetëm ne do të sundojmë!!!

Shpërndaje

Tifozët e klubit Shkendija-Tetovë, Ballistët në profilin e tyre në facebook, bëjnë thirje për protesta pas ngjarjeve të djeshme dhe të sotme ku ka pasur përleshje me tifozët ‘Vojvodët’-Teteks. Kjo përleshje ka ardhur si pasojë e ofendimeve nga ana e tifozëve ‘Vojvodët’ ndaj shqiptarëve, transmeton albazone.info.

Postimi i plotë i tifozëve të klubit Shkendija-Tetovë (BALLISTËT)

DERI SA TË JEMI GJALLË…
VETËM NE DO TË SUNDOJMË!!!

TU TREGOJMË FUQISHËM, SE NE MOTI HERËT JU KEMI DËRGUAR NË DEPONINË E MBETURINAVE TË EGRA SLLAVE!!!
NESËR,e (DIELL) I MADH DHE I VOGËL TUBOHEMI TE “MONOPOLI” NË ORA 12:00’ DHE SË BASHKU MARSHOJMË DREJT STADIUMIT!!!
TË GJITHË PËR NJI NË KËMBË, ÇDO SHQIPTARË, TETOVARË DHE BALLISTË, TI APELOJMË SE KËTU SKA VEND PËR TË TJERË!!!
FLAMURAT KOMBËTARË, NGJYRAT KUQEZI DHE KËNGËT SHQIPE, NË TETOVËN TONË DO TË DËGJOHEN DHE SHIHEN SOT E 1000 VITE!!!

SHKËNDIJA -vs- Shkupi
Data: 04/11/2018 (e Diel)

#O #SA #MIRË #ME #QENË #SHQIPTARË

Loading...