Baruti: “Šiptarite od Sdsm”, s’kanë guxim me nxjerrë flamurin

Shpërndaje

Xhem Llamallari – Baruti

..Sa gjunah. Po i përcjelli këto “Šiptarite od Sdsm”, asnjo nuk ka guxim me qit flamurin tonë kombëtarë, në këtë festë madhështore.

..P.S_: Prej kujt nuk guxojnë?! Prej Strasho Pinxhurave, Nikolla Karevave dhe prej atyre “Prvata pushka pukall u Prilep i u Kumanovo”, ebati bela Trpe, a bre Trrpee bee, ide ta ta u kupatilloo be.
..Kshtu kur je Kon..m i atyre qe nuk kane histori, mjerit ju oj qyqe!

Loading...