Çak Noris në Budapest, Gruevski ‘fshihet në bodrum’ (Video)

Shpërndaje

Çak Noris në Budapest, Gruevski fshihet në bodrum

Aktori amerikan i filmave aksion Çak Noris ndodhet për vizitë në Budapest të Hungarisë ku ka takuar kryeministrin e atjeshëm Viktor Orban dhe më pas së bashku kanë vizituar njësinë elitë të ushtarëve TEK e cila është formuar në vitin 2010.

Por siç mësojmë nga burrime të afërta, Gruevski është frikuar shumë nga vizita e Çak Noris duke menduar se i njëjti është i dërguar i SHBA-ve për ta marrë të njëjtin në Maqedoni.

Loading...