Çfarë është 29 Nëntori, shqiptarët lënë nam me përgjigjet e tyre (Video)

Shpërndaje

Foni pyeti qyetarët nese e dinë se çfarë është 29 Nëntori

Shqiptarët duket se ende nuk e dinë se për çfarë festojnë më 28 nëntor dhe për çfarë më 29.

Për disa Ismail Qemali e ngriti flamurin më 29 nëntor, ndërsa për disa të tjerë diskutojnë se sa ka qenë numri i dëshmorëve.

Loading...