Dimri në Turqi: Njerëzit varën xhaketat mbi pemë për të pastrehët dhe të varfërit (Foto)

Shpërndaje

Dimri në Turqi.

Njerëzit varën xhaketat mbi pemë për të pastrehët dhe të varfërit.

Një gjest që meriton të ndahet!

Sikur të Aplikohet ky gjest edhe në trevat tona.

Loading...