Dioguardi mesazh politikës në Maqedoni: Jo 20%, por shqiptarë! (Video)

Shpërndaje

Ish-kongresmeni dhe kreu i Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane, Joe DioGuardi përkrahë fushatën “Mos na quani 20%, jemi shqiptarë”, por duke alarmuar se është momenti që shqiptarët të kërkojnë plotësimin dhe mbylljen e të drejtave të tyre duke qenë popull i barabartë në Maqedoni.

“Fati i shqiptarëve në Maqedoni dhe cila është zgjidhja?”, janë disa nga thekset e intervistës për INA me lobistin e mirënjohur të cështjes shqiptare, Joe DioGuardi.

Loading...