Dita e Alfabetit Shqip ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni

Shpërndaje

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se 22 nëntori (e enjte) – Dita e Alfabetit Shqip, do të jetë ditë jo pune për qytetarët shqiptar në Maqedoni.

MPPS ju uron qytetarëve Ditën e Alfabetit dhe ju dëshiron ditë festive.

Ndërsa deri në fund të këtij viti vetëm edhe 8 dhjetori do të jetë ditë jo pune për gjithë qytetarët e vendit.

Loading...