Erdogan: Pleqëve që kanë mbi 65 vjet u siguron shtëpi falas, shërbime mjekësore falas, çdo muaj 300 dollar, shkuarje në Haxh falas

Shpërndaje

Rexhep Taip Erdogan në një vendim që ka sjellë në qeverinë e Turqisë ka sjellur një ligj, ku te moshuarit të cilët kanë kaluar 65 vite do t’u sigurohen shtesa dhe disa lehtësime të mëdha jetësore.

Ja çka u sollë në vendimin e Turqisë:

“Pleqëve që kanë mbi 65 vjet u siguron shtëpi falas, shërbime mjekësore falas, çdo muaj 300 dollar, shkuarje në Haxh falas”.

Loading...